Blazinica za sproščanje

Blazinica za sproščanje RELAXI ob redni uporabi koristi pri odpravljanju napetosti ... lažje se umirimo, usmerimo pozornost in pripomore k boljšemu počutju.

Cena: 4,90 EUR (+ stroški poštnine)

Rok dobave: 3-5 dni oz. glede na zalogo

Ob naročilu dobite na mail podatke za nakazilo. Po prejetem nakazilu, blazinico v roku 3-5 dni prejmete po pošti.

UPORABA:

Blazinica spodbuja telesno dejavnost. Idealna je za prijemanje, gnetenje in metanje. Je prijetno mehka na dotik, polnjena z rižem, kar pripomore k rahli mikro-masaži.

Njena uporaba pomaga pri sproščanju napetosti med ocenjevanjem (predvsem ustnim ocenjevanjem) in govornimi nastopi, ko pogosto ne vemo kam z rokami in vlečemo pulover, jih dajemo v žep ...  Fokus je v tem primeru na 'kam z rokami' in ne 'kaj imam za povedati'.

Blazinica pripomore k temu, da otrok zaposli svoje roke, omogoči gibanje in sprostitev napetosti.

Med  samim učenjem je uporaba različna in prepuščena kreativnosti posameznika.

Primerna je za otroke in odrasle, doma, v šoli in v službi.

Primer uporabe:

vprašanja učne snovi napišemo na listke, jih razporedimo po tleh, blazinico vržemo na določen listek z vprašanjem, ga preberemo in odgovorimo na vprašanje. Če je odgovor pravilen, ga damo na stran. Če je odgovor napačen, ga ponovno položimo na tla k ostalim listkom.

Otrok se med utrjevanjem učne snovi giba, kar pripomore k boljši zapomnitvi, hkrati pa iz klasičnega ponavljanja učne snovi naredimo zabavno igro.

OPIS: Blazinica je mehka na dotik in  vsebuje riževa zrna. Je pralna, le da pred pranjem, blazinico izpraznite.  Njena teža je  približno 134 gramov, mere  pa 11 x 11 cm.

Trenutno so na voljo naslednje barve:

💎 RUMENA  s pikami (oddane)

💎 SIVA s pikami

💎 BELA pisana

💎 MODRO-SIVA črte

💎 RDEČA s pikami

Podatki za naročilo


Z naročilom soglašate, da postanete prejemnik brezplačnih e-novic, od katerih se lahko kadarkoli odjavite s klikom na gumb 'odjava' na dnu maila.

S klikom na gumb pošlji se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja in uporabo vaših osebnih podatkov.