UČIM SE na-UČITI: mali in veliki triki z Leo in Jasmino

5-tedenski tečaj za otroke in najstnike od 4. do 9. razreda… ko se srečata pedagoginja in aromaterapevtka …

1. termin: 13. 9. 2017 do 11. 10. 2017

vsako sredo od 17:00 do 19:00
Lokacija: OŠ Louisa Adamiča Grosuplje
2. termin: 16. 9. 2017 do 14. 10. 2017

vsako soboto od 9:00 do 11:00
Lokacija: Knjižnica Grosuplje

Ste mama? Imate šoloobveznega otroka? Ki se ne mara ali ne zna učiti? Ste obremenjeni s svojo službo in imate občutek, da še enkrat delate osnovno šolo? Si želite samostojnega, srečnega, neobremenjenega otroka, ki šolsko delo opravi, še preden se vrnete iz službe?Želite imeti kvaliteten prosti čas s svojo družino? Brez misli na šolo?In ne želite se v nedogled ponavljati: “Pojdi se učit!”, ampak želite, da vas sliši že prvič 🙂 

 Če ste vsaj na polovico vprašanj odgovorili z »DA«,
sva rešitev Lea in Jasmina s tečajem, ki bo vašega otroka popeljala do bolj
učinkovitega, uspešnega, zabavnega in enostavnega učenja.
 
UČIM SE na-UČITI: mali in veliki triki z Leo in Jasmino
 
Vaš otrok se bo:

 
– naučil, kako se učiti učinkovito in v čim krajšem času
– spoznal, da je učenje lahko tudi zabavno in z uporabo
pravih pristopov celo enostavno
– izboljšal samozavest, koncentracijo in pozornost
– naučil, kako obvladovati stres in napetost pred ocenjevanji
Tečaj je razdeljen na 5 sklopov, vsak s svojo vsebino:
1. SKLOP:
Stres – naučili se bomo razumeti stres, kaj je, zakaj je prisoten in kako ga obvladovati. Naredili bomo protistresno aromaterapevtsko mešanico. Spoznali se bomo s tehnikami, ki nam pomagajo obvladovati stres v vsakdanjih situacijah. Motivacija / cilji – kako se motivirati, če motivacije ni in zakaj je pomembno postaviti cilj. Naučili se bomo postaviti dolgoročni cilj in vmesne cilje, ki vodijo do rezultata, ki ga želimo.
                   Tehnike učenja 1
2. SKLOP:
Koncentracija – koncentracija, stres, motivacija gredo z roko v roki. Nauči se bomo razumeti povezanost med njimi in kako si lahko pomagamo. Naredili bomo super aromaterapevtsko mešanico, ki nas bo “prisilila” k boljši koncentraciji. Nič več izgovorov: “Ne morem, ne da se mi.”. Naučili se bomo, kaj vse je potrebno, da nas nič ne ovira na poti do uspeha. Naredili bomo konkretne vaje za lažjo koncentracijo, ki bodo pomagale pri pisanju domačih nalog, testih ipd.
                   Tehnike učenja 2
3. SKLOP:
Boljše pomnjenje / učenje – svoje dosedanje znanje bomo še enkrat več prenesli v prakso. S pomočjoaromaterapije se bomo lažje in bolj učinkovito naučili in zapomnili male in velike trike učenja.
                  Tehnike učenja / učni stili – učenje tehnik je vpleteno v vsak sklop, tu pa se bomo posvetili še učnim stilom in učenju, ki se prilagojeno posamezniku. Tehnike bomo preizkusili in uporabili na konkretnih primerih.
4. SKLOP:
Samozavest / trema – naučili se bomo biti samozavestni, pokončni in “imeti stvari pod kontrolo”. Spoznali se bomo s tremo. Kaj je in kako jo uspešno premagati. Vse ob podpori prijetnih dišav 🙂 Prepričanja – kakšna prepričanja nosimo v sebi in o sebi pomembno vplivajo na učno uspešnost; prepoznali jih bomo in spremenili.
                   Tehnike učenja 4
5. SKLOP:
Sproščanje – naučili se bomo tehnik sproščanja, ki bodo omogočile ostati sproščen v vseh situacijah: pred preverjanji, učenjem ali ko enostavno to potrebujemo. Seveda ob podpori aromaterapije. Preizkusili bomo različne oblike sproščanja, ki pomagajo pri odpravljanju učnih blokad.
                   Tehnike učenja 5
 
 
Kaj pridobite starši: Kaj dobijo otroci:
–        Kvaliteten čas z otrokom-        Ne težimo za učenje-        Izboljšani učni rezultati-        Samozavest otrok-        Manj vaše vpletenosti v šolsko delo-        Kvalitetno družinsko življenje-        Gradivo za kasnejšo pomoč otroku – Vaje– Prikaz konkretnih primerov (iz teorije v prakso)– Spoznajo male in velike trike učenja– Izdelajo personalizirani ‘parfum’ (s pomočjo skrbno izbranih eteričnih olj in spoznavanja otrokovih posebnosti, bomo skupaj izdelali njihov osebni parfum, ki jim bo vedno na razpolago)– Sposobnost samostojnega učenja – Gradivo– Diploma “strokovnjak v učenju” – začetnik
 
 
Svoja znanja sva združili Jasmina iz Aromalaba (dišeče in učinkovito obvladovanje stresa, koncentracije in motivacije) in Lea iz Rumene hiške (zabavno in učinkovito učenje).
 
Vaš otrok bo dobil znanja iz dveh različnih področij, v katerih sva našli skupno točko.
 
Ko se srečata pedagoginja in aromaterapevtka, dobite vse, kar si lahko želite: zabavne tehnike učenja in znanje ter sposobnost motivacije, koncentracije, obvladovanje stresa…
Zakaj sva prepričani, da deluje?
 
Ker sva prav tako mami s šoloobveznimi otroki, ki se ravno tako spopadava z izzivi šolanja. Vse tehnike sva preizkusili na svojih otrocih in veva, da delujejo. Najini otroci so samostojni in pomagava le takrat, ko pridejo po pomoč.
 
Zato sva se odločili, da združiva dolgoletna znanja in izkušnje ter tudi vašega otroka naučiva istih tehnik … zato, da boste imeli kvaliteten čas zase in za družino.
 
Kdo sva?
Jasmina Kozel Harley, aromaterapevtka, dipl. oec., Aromalab, Izkoristi moč vonja
 
Sem mama dveh prekrasnih otrok (oba šoloobvezna), žena vrhunskemu fizioterapevtu, podjetnica, partnerka in aromaterapevtka. Aromaterapija me je prepričala in zasvojila v samo petih minutah, ko mi je čudežno “pregnala” virozo. In takrat se je začela moja pot na področju aromaterapije.
Po prvotni izobrazbi ekonomistka, z 20-letnim delom v medicinski industriji, s srcem medicinka.
Ko dobiš otroke, se začneš zavedati, kako pomembno je poznati, kako pomagati svojim otrokom brez antibiotikov, paracentanolov,… na naraven način. Aromaterapevti uporabljamo pri svojem delu eterična olja. Varna in pravilna uporaba te neverjetne, visoko koncentrirane substance je prava znanost in nikoli končana zgodba 🙂 Ko vidim, kakšen vpliv imajo na nas, naše obnašanje, naše telo, je enostavno povedano: NEVERJETNO. Pomagam sebi (predvsem s fokusom, koncentracijo, prizemljitvijo, nizkemu pritisku in pri boju z virusi), pomagam možu (visok pritisk, yet_lang, prizemljitev, anti-stresno), pomagam otrokoma, da ne zbolita, sinu pri fokusu in koncentracijo, s hčerko delava njene, osebne parfume..
 
Več o meni in mojem delu si preberite na spletni strani: www.aromalab.si 
Lea Čerin, univ. dipl. pedagoginja, INLPTA Learnign Coach, mentotrica Freestyle učenje® , Rumena hiška
Mama trem deklicam (dve šoloobvezni), žena, hči, prijateljica, sodelavka in coachinja. Pa tudi ustanoviteljica svetovalnice Rumena hiška, kjer otrokom in staršem preko individualnih in skupinskih delavnic svetujem o bolj učinkovitem in uspešnem učenju. Učenje ni (samo) sedenje za mizo in branje iz učbenikov, ampak veeeliko več. Učenje je lahko zabavno in enostavno, če poznamo prave metode in pristop. Vsak otrok pa v sebi nosi potenciale in kreativnost za uspešno učenje.
 
Več o meni si preberite v zavihku o meni.
Kakšna je investicija v znanje,
ki ga bo vaš otrok lahko uporabil na vseh stopnjah šolanja?
 
1 ura (60 minut) je 24,50 eur, investicija v 5-tedenski tečaj je tako 245 eur.
 

DRUŽINSKI POPUST: drugi otrok ima 50% popust.
(Prvi otrok plača 245 eur, drugi pa s popustom 122,50 eur, skupaj 367,50 eur.)
 
PRIPELJI PRIJATELJA in vsak si prisluži 15% popust.
(Oba imata ceno 208,25 eur.)
 
Všteti so prigrizki med odmorom, material, gradivo in vodenje delavnice.
 
Delavnice bodo potekale 1x na teden po 2 polni (!) uri. Delo pa bo potekalo v majhni skupini, maksimalno 12 otrok.
Prijave zbirava do 8. 9. 2017 !!
 
Jasmina Kozel Harley: info@aromalab.si ali po telefonu 031 318 340
 
Lea Čerin: info@rumenahiska.si ali po telefonu 040 561 204
 
 
Vas zanima več?
Pokličite ali pišite in z veseljem bova odgovorili na vaše vprašanje.

The event is finished.

Datum

04 - 11 Okt 2017
Expired!

Ura

17:00 - 19:00

Cena

245.00€

Lokacija

OŠ Louisa Adamiča Grosuplje
OŠ Louisa Adamiča Grosuplje
Rumena hiška

Organizer

Rumena hiška
Phone
040 561 204
Email
info@rumenahiska.si

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

5 + 2 =

© 2022 Rumenahiska- Vse pravice pridržane
Izdelava spletne strani Digital.si

error: vsebina je zaščitena!!