ŠOLE

PREDAVANJE ZA STARŠE

Predavanja za starše so oblikovana tako, da starše opremijo z znanjem kako, koliko in kdaj pomagati otroku pri učenju ter kako v otroku zgraditi samostojnost in odgovornost do šolskega dela.

Kako se učiti uspešno in učinkovito?

Predavanje z delavnico se izvede v popoldanskem času, trajanje do 2 uri (2 x 60 minut). Za več informacij in možnosti izvedbe, pišite na info@rumenahiska.si ali pokličite 040 561 204.

pošljite povpraševanje

DELAVNICE ZA UČENCE

Učenci spoznajo različne trike učenja, ki olajšajo učenje doma, predvsem pa se naučijo kako se učiti in kako se izogniti učenju na pamet ter si ustrezno načrtovati učenje.

Kako se učimo?

Delavnica se lahko izvede za en ali več razredov, izbrane učence različnih oddelkov oz. po dogovoru. Delavnica traja najmanj 2 šolski uri. Za več informacij pišite na info@rumenahiska.si ali
pokličite 040 561 204.

pošljite povpraševanje

SEMINARJI ZA PEDAGOŠKE DELAVCE

Ni dovolj le pisno ali ustno navodilo »uči se«, ampak je potrebno učence seznaniti s »kako se učiti«. Kakšne so alternative, ki vodijo stran od kampanjskega učenja in jih lahko uporabite učitelji pri pouku in učenci doma?

Seminarji

Predavanje z delavnico poteka v določenih terminih. Teme seminarjev: >> Kako motivirati razred za učenje? >> Možganom prilagojeno učenje V kolikor želite seminar izpeljati v vašem kolektivu, pišite na info@rumenahiska.si ali pokličite 040 561 204.

pošljite povpraševanje

Več informacij o delavnicah:

>> DELAVNICA ZA STARŠE

>> DELAVNICA ZA UČENCE

>> SEMINAR ZA PEDAGOŠKE DELAVCE: KAKO RAZRED MOTIVIRATI ZA UČENJE?

>> SEMINAR ZA PEDAGOŠKE DELAVCE: MOŽGANOM PRILAGOJENO UČENJE